Bangladesh

View listings

bangladesh.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Bangladesh

Fastigheter till salu i Bangladesh

Bangladesh, som ligger öster om Indien vid Bengalbukten, är ett sydasiatiskt land med tät vegetation och många vattenvägar. På södra kusten är Sundarbans, den enorma mangroveskogen som delas med öster om Indien, där den kungliga tigern i Bengal bor. Det gränsar till alla sidor med Indien med undantag för en liten sträcka, i det yttersta sydost, där det gränsar till Burma; i söder badas det av Bengalbukten. Huvudstaden är Dhaka.

Den plötsliga urbaniseringen i Bangladesh kan bäst beskrivas av termen över urbanisering. Det är formen av urbanisering som inte leder till en parallell tillväxt av ekonomin eller industrin, men är resultatet av ett stort antal människor som flyttar till städer från landsbygden och letar efter fastigheter till salu i Bangladesh. Men detta fenomen har drivit resan på fastighetsmarknaden i Bangladesh. Industrin har tagit ansvar för att tillhandahålla boende till det växande antalet stadsbor.

Fastighetssektorn är en avgörande sektor som har olika multiplikatoreffekter i ekonomin. Fastighetssektorn genererar flest jobb efter jordbruk och plaggindustrin. Under de senaste två decennierna bidrog fastighetssektorn med 8,24% till Bangladeshs totala BNP.

Det Bangladeshiska folks köpkraft har ökat de senaste åren.

Ökningen av levnadskostnaderna har lett till en hög efterfrågan på köp av lägenheter och fastigheter till salu i Bangladesh. De flesta vill köpa en lägenhet för att försöka fly från hög inkomst. Dessutom har lägenhetspriserna fallit med 20-30% under de senaste fyra åren.

Investeringar i fastigheter har ökat de senaste åren. I Bangladesh steg BNP till 30,27% år 2016-17. Detta är en ökning jämfört med 29,65% föregående år.

Fastighetssektorn i Bangladesh förvandlas för närvarande till en viktig del av landet. Fastighetssektorn garanterar också tillväxten i olika närstående industrier och genererar därför många jobb för människor. Det visar stor potential att vara en intressant investeringsmöjlighet.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 40548

Försäljning 3:a, Bangladesh, Dacca, Dacca, 47 SHAHEED ABDUL AZIZ ROAD

520,375.01SEK
Försäljning
3:a

97.55 m²
Detta är en 3 sovrum med 2 badrum lägenhet nära Bashundhara R / A, Jamuna Future Park, North South University. Det är nyrenoverat. 1050 kvm. Har en hi...
Cod. 27856

Försäljning Åkermark, Bangladesh, Dacca, Dacca, dacca

Reserved negotiation
Försäljning
Åkermark

120000 m²
mark till salu
Cod. 13176

Försäljning 4:a, Bangladesh, Narochanskie lakes, Shahbagh, Flat 9, Aziz Co-operative, Shahbagh, Dhaka

791,256.80SEK
Försäljning
4:a

1695 m²
Detta är ett lyxigt 1600 Kvadratmeter lägenhet i hjärtat placering av kapitalet i Bangladesh, som erbjuds till försäljning. Det är för närvarande hyrs...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB